Aktuální bodová hranice posledního podpořeného projektu je 64,00 bodů.
10.1.2017
Vážení tazatelé,
před položením dotazu prosím zkontrolujte historii již zodpovězených dotazů v tomto klubu. Je pravděpodobné, že stejný nebo obdobný dotaz už byl zodpovězen.
Konkrétní dotazy týkající se vašich projektů a dotazy k zařazování zaměstnanců dle metodiky CZ-ISCO směřujte na projektové manažery, kteří s vámi komunikují prostřednictvím IS KP14+.
Děkujeme.
Tým IP 1.3
Dobrý den,
patří níže uvedené kurzy pro subjekty působící v obchodu do Měkkých a manažerských dovedností nebo do jiné kategorie?:
1. CATEGORY MANAGEMENT
Cíl semináře: Účastníci mají základní přehled v nové koncepci podnikání založené na koordinaci strategií maloobchodníků a výrobců, rozšířili své znalosti z oblasti výběru a rozboru informačních zdrojů a jejich analýze z pohledu klíčových otázek Category Managementu.
OBSAH:
2. Interní auditor systémů managementu bezpečnosti potravin (HACCP)
OBSAH:
3. Zbožíznalství FOOD
Cílem tohoto kurzu je naučit účastníky zbožíznalství z oblasti potravin, zejména s ohledem na jeho charakteristické vlastnosti, požadavky na balení, přepravu, skladování. Znalost této problematiky přispěje ke zkvalitnění odborných znalostí personálu v jednotlivých oblastech jejich obchodní činnosti a tím i ke zkvalitnění jejich činnosti směrem ke koncovým zákazníkům (nabízení k prodeji).
OBSAH:
Označování potravin a obaly:
Stručná charakteristika a specifika skupin potravin:
Zdravotní nebezpečí a z nich vyplývající míra rizika pro konzumenta
Opakující se nedostatky v souvislosti s činností obchodu
Specifická označení potravinářských výrobků
DĚKUJEME MOC ZA ODPOVĚĎ. S přáním hezkého dne ŠH
Komentáře k otázce