Dobrý den,ad 1) český partner bez finančního příspěvku se také počítá do MI počtu podpořených organizací (tam patří žadatel a čeští partneři bez rozlišení, zda se na projektu finančně podílejí)ad 2) MI počet vytvořených partnerství má hodnotu 0 nebo 1. Do MI se započítávají vytvořená místní partnerství, tematické sítě a mezinárodní partnerství, ve kterých je na základě mezinárodní spolupráce vytvořen společný produkt. Pak je hodnota MI 1, v ostaních případech je 0.ad 3) Pokud jste plátcem DPH a budete daň uplatňovat u FÚ, pak vyplňte tuto variantu. Pokud ale chcete ze SF čerpat náklady v plné výši, pak vyplňte, že nejste plátcem DPH ve vztahu k aktivitám projektu a částky vyplňte včetně DPH. Daň pak nelze uplatnit u FÚ. Zvolte tedy variantu, která je pro Vás vyhovující. S pozdarvemDita Hůlováexterní administror ŘO pro oblast podpory 3.4 a 5.1
Dobrý den, prosím o odpovědi na tyto otázky k výzvě č. 77:1) Počítá se český partner bez finančního příspěvku do MI Počet podpořených organizací?2) Jak stanovit hodnotu MI Počet vytvořených partnerství, má-li žadatel 1 českého a 2 zahraniční partnery? Jde o jedno partnerství nebo o tři? (bude vytvořen společný produkt)3) Je-li žadatel plátce DPH, je správný postup zvolit variantu „Je plátcem DPH ve vztahu k aktivitám projektu“ a položky rozpočtu uvádět bez DPH? Nebo doporučujete jiný postup jako vhodnější?
Autor: PODPORA_EA